İSTANBUL / ÜMRANİYE - MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

MEHMET AKİF ERSOY İMAM HATİP ORTAOKULU

Atakent Mah. Gelibolu Cad. No31 Ümraniye/ İstanbul
Vizyon
Her şeyden önce Ehli Sünnet çizgisinde, İslam Dinini bilen Allah´tan hakkıyla korkan, alemlere rahmet Hz. Muhammed(SAV)´e layık bir ümmet olan, vatanını milletini seven, anasına babasına hizmetkar olan, vatanına hizmeti ibadet bilen bir gençlik yetiştirmektir. Bu gençlik, dini ve dünyevi ilimleri benimsemiş, Mehmet Akif Ersoy´un "Asımın Nesli" dediği bir gençliktir.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı yaratandan ötürü sevebilen, doğayı tahrip değil imar eden,sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal görüp zenginlik kabul eden ve bunlardan yararlanmayı hedefleyen, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :TEKLİ
09:00- 15:10
ARAPÇA, İNGİLİZCE
Ulaşım
İETT OTOBÜSLERİ: 10G ÜMRANİYE - ESATPAŞA - GÖZTEPE, 20Ü ÜMRANİYE TEPEÜSTÜ - KADIKÖY, 9A ATAKENT - ÜSKÜDAR, 11M MUSTAFA KEMAL MAH.- ÜSKÜDAR, 20K KAZIM KARABEKİR- KADIKÖY DOLMUŞ HATLARI: ATAKENT-KADIKÖY MİNİBÜSLERİ, KADIKÖY- KOŞUYOLU- ÜMRANİYE MİNİBÜSLERİ
VAR
ATAKENT MAHALLESİ GELİBOLU CAD. NO:31 ÜMRANİYE İSTANBUL
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ MERKEZİ BİR KONUMDA OLUP ÜMRANİYE ÇARŞIYA 1 KM UZAKLIKTA, YAKLAŞIK 15 DAKİKALIK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.